Ndërtim

Punimet tona të ndërtimit në ndërtimet civile përbëheshin nga infrastruktura të ndryshme dhe shumë profile të tjera.

Fasadat e pikturimit & Montimi

Piktura e realizuar me ngjyra cilësore që gjenden vetëm në tregjet ndërkombëtare dhe linja e Prodhimit për të montuar dyert dhe dritaret

Linja Organike në PVC

We have a long experience in processing aluminum objects such as windows, doors, shutters, glass windows ext Ne kemi një përvojë të gjatë në përpunimin e objekteve të aluminit, siç janë dritaret, dyert, grilat, dritaret e qelqit

SARK Constructions ështe e specializuar edhe në shtrimin e pllakave të çdo lloji dhe punimin e gurit Natyral.
Ne kemi punëtorë të dedikuar në punën që ata kryejn që në përfundim të jetë ndërtuar një vepër arti.