Sherbim profesional

Nga një staf profesional dhe partneritete të shumta Sark LTD ka njohur shumë histori suksesi, të cilat i japin përkufizim punës sonë. Punimet tona ndërtimore në ndërtimet civile përbëheshin nga infrastruktura të ndryshme dhe shumë profile të tjera.

Sark 1 GmbH Munchen Marz 2020 (7)-min

Sark 1 GmbH Munchen Marz 2020

Sark 1 GmbH Munchen Februar 2020

Sark 1 GmbH Munchen Marz 2019